EEN NIEUWE

STAP

Van Til Recruitment helpt werkgevers en werkzoekenden vooruit.
Sterk in: Food, Industrie, Machinebouw & Productie

Werkgevers

Van Til Recruitment bemiddelt in vrijwel alle branches, van productiepersoneel tot hoger management. De opdrachtgever kan de door Van Til Recruitment geselecteerde kandidaat zelf direct in dienst nemen.

Een werkwijze die voor zowel kandidaat als opdrachtgever het prettigst is! Indien de organisatie echter meer gebaat is bij een tijdelijke oplossing, dan kan een kandidaat eventueel ook worden ingezet als uitzendkracht voor een minimum periode van drie maanden.

Door de kleine opzet van Van Til Recruitment wordt er aan uw vacature, zoals dat hoort, veel aandacht geschonken waardoor de ‘match’ binnen korte tijd dan ook vrijwel altijd gemaakt wordt! De kleinschaligheid van Van Til Recruitment waarborgt persoonlijk contact, professionaliteit en discretie. Zij onderscheidt zich tevens door een snelle levering van geschikte kandidaten.

Tarieven:

Voorafgaand aan uw opdracht wordt altijd een werving & selectie fee vastgesteld, de tarieven die wij hanteren liggen aanzienlijk lager dan welke de ‘gevestigde’ bureaus hanteren! Voor meer informatie kunt u ten alle tijden contact opnemen op telefoonnummer 06-15864015 / 075-6404040.

Referenties:

In korte tijd heeft Van Til Recruitment een zeer goede samenwerking weten op te bouwen met een aantal gevestigde bedrijven waarvoor in zeer snel meerdere moeilijk vervulbare vacatures zijn ingevuld. Wanneer u besluit met Van Til Recruitment in zee te gaan vinden wij het dan ook geen enkel probleem dat u enige referenties na gaat bij enkele van onze opdrachtgevers.

© Copyright - Van Til Recruitment